Мариела Нордел и Луна преминаха всякакви граници

Мариела Нордел и Луна преминаха всякакви граници
4 (80%) 1 vote

Готвачката се изложи като за световно

Готвачката Мариела Нордел и фолк певицата от близкото минало Луна, преминаха всякакви граници.

От кухнята на предаването „Черешката на тортата“ издават, че по време на заснемането му между Мариела Нордел и Луна, се развихрил грандиозен скандал.

Мариела Нордел

Готвачката се изложи като за световно

Докато Луна посрещала своите гости и сервирала храната, една от участничките в „Черешката на тортата“ – Мариела Нордел, започнала да я замеря с хляб.
Свидетелка на грозната сцена станала една от служителките в заведението, в което Луна посрещна гостите си. Тя твърди, че Мариела Нордел си търсела повод за скандал.

Ето какво пише свидетелката (без редакторска намеса):
„Готвачката беше мъртво пияна и в истерия. Подигра се с най святото хляба, като крещеше и обиждаше Луна и някои мои колеги дори. Хвърляше хляб и всячески се чудеше от злоба как да навреди на Луна и да й провали представянето. Това психопатско поведение създаде суматоха и се наложи да се извика полиция и бърза помощ. Луна показа здрава психика и достойнство и остави миячката да се излага на воля. Всички колеги бяхме много впечатлени от самообладанието на обичаната певица и тя дори си спечели фенове сред хора, които не я познаваха достатъчно добре. Общото впечатление беше, че готвачката всячески се чуди към кого да се прикачи за пет минутна слава, но за съжаление мястото като чистачка или квартална пияница й подхожда повече от това на малкия екран!“, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар