Кралица Елизабет оказа невероятна чест на Меган Маркъл

Кралица Елизабет оказа невероятна чест на Меган Маркъл
5 (100%) 1 vote

След гербовете и титлите, дойде време и на кралско благоволение за Меган Маркъл

Кралица Елизабет оказа невероятна чест на Меган Маркъл. Британският монарх изненада всички с решението си да покани новата си снаха в кралския влак.

Пътуването, което струва стотици хиляди лири, е първото общо пътешествие на двете дами. Нещо повече — Елизабет и Меган ще останат абсолютно сами в кралския влак, като това е първата официална солова визита на новата дукеса.

Подобна чест не е оказвана на никой от другите членове на фамилията. Нито Хари, нито Уилям, а още по-малко Кейт, са имали привилегията да пътуват с Елизабет в кралския влак.

Интересна подробност е, че двете дами ще прекарат нощта в луксозните кралски вагони, които са оборудвани с всичко необходимо. Меган ще бъде единствената, която ще придружава кралицата, извън личния антураж на нейно величество.

Подобна привилегия е прецедент, но ясно показва, че младото момиче несъмнено е добре прието в двора. Принц Хари вече заяви, че още преди официалния годеж Меган е получила одобрението на баба му. Явно кралицата има по-силни симпатии от това.

Други се чудят защо Елизабет е настояла само Меган да я придружи. Тя ще поеме голяма част от официалните кралски задължения, веднага след приключването на медения й месец с Хари. Очаква се Меган да бъде придворна дама на кралицата и нейна официална придружителка на всички визити оттук — нататък. И вместо Чарлз и Камила, Меган Маркъл и Хари да бъдат до нейно величество. Изключение ще бъде единствено времето, в което двамата ще бъдат в Австралия, където ще се проведат ежегодните игри за военни инвалиди. И визитата им в Канада.

Кралските привилегии за Меган Маркъл продължават сн. You Tube

Кралските привилегии за Меган Маркъл продължават сн. You Tube

Действията на Елизабет спрямо американската актриса предизвикаха повече от повдигане на вежди. Кралицата остава резервирана по отношение на Катрин и семейството й, но пък не пести почести за Меган. Въпреки скандалите около нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар