Тита направи горещи разкрития за себе си

Гласувайте за статията

Тита няма корекции

Тита направи горещи разкрития за себе си. Тя гостува при Деси и Сашо в „Преди обед” и разкри има ли корекции по тялото си. Певицата каза, че всички ние сме част от фалшивата реалност на социалните мрежи. „Всички сме част от нея”, сподели изпълнителката.

Тита говори и за новата си песен – „Фотошоп”, която пусна само преди дни. „Идеята на песента е да се забавляваме. Да забравим за всички филъри и филтри”, каза певицата за новия си хит. „Аз например много често излизам без грим. Когато бях по-малка, не се харесвах много, постоянно си намирах някакви кусури. Това е част от пубертета. Вече се приемам каквато съм”, допълни още тя.

Тита винаги е казвала, че няма корекции по тялото си засега. Потвърди го и този път. „Нямам корекции по тялото си, нямам силикон”, категорична е певицата. „Може би като стана на 40, тогава”, казва изпълнителката на „Фотошоп” , смеейки се.

Певицата говори и за бала си. Само преди дни Тита завърши средното си образование. „Балът мина много хубаво! Съучениците много ми липсват, защото в последните две години бях частна ученичка”, сподели Тита.  „Завърших с отличие. Матурите бяха по-лесни, отколкото очаквах”, каза още певицата. Тита се явила на матури по френски и английски, но не знае кога излизат резултатите от тях. Въпреки всичко не се притеснява, защото знае, че се е справила добре.

Тя сподели още, че се е разплакала на бала, защото вече трудно ще се съберат всички отново заедно. „Плаках на бала, защото знам, че ще е много трудно да се съберем отново всички съученици. Много съм емоционална”, каза изпълнителката.

Тита няма корекции по тялото засега сн. Фейсбук

Тита няма корекции по тялото засега сн. Фейсбук

Тита споделя, че мисли да учи бизнес, за да продължи профила си от училище. Младата изпълнителка не веднъж е казвала, че има приятел от Силистра. И този път Тита потвърди това и каза, че поддържат връзка от разстояние.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар