Юлияна към Деси Банова и Плевнелиев: Спрете да се лигавите по медиите!

Юлияна към Деси Банова и Плевнелиев: Спрете да се лигавите по медиите!
4.4 (88%) 5 votes

Юлияна Плевнелиева скастри Плевнелиев и Деси Банова!

Юлияна Плевнелиева сдъвка бившия си съпруг и Деси Банова. Докато беше действащ президент тя нито веднъж не застана до него и не го придружи при никаква официална визита. Нито у нас, нито в странство.

Деси Банова

Деси Банова и Плевнелиев прекалиха с лиготиите за бебето

Сега обаче екс жена му, която не харесва медийните изяви недоволства, че с новата си жена той не спира да се перчи. Припомняме, че Росен Плевнелиев и Деси Банова са гаджета и сега очакват общото си дете. Двамата имат по един брак зад гърба си и други наследници.

Бившата синоптичка има една дъщеря от предишната си връзка. Росен Плевнелиев имаше трима сина, като най-голямото му момче почина внезапно от аневризма. Тогава то бе едва на 14 години.

Юлиана се обидила на държавния глава с молба да намали медийните изяви. Хората са шашнати как те не спират да ги информират за твърде лични неща. Като тези с колко сантиметра расте корема на Деси Банова, как се чувства като бременна, каква храна яде.

Хората вече знаят, че бившият държавен глава вероятно ще присъства на раждането. Освен това сме информирани от тях, че до третия месец синоптичката повръщала ката ден, а сега вече можела да пътува до града на любовта Париж.

Деси обичала да си хапва повече тестени изделия, затова повече наддала в петия месец.Зрителите са изумени как Плевнелиев и Банова не спират да изваждат на светло най-съкровените им тайни.

Изповедите им по телевизиите обаче се отразявали крайно негативно на двамата сина на Росен Плевнелиев. Те били в особена възраст, а и още не са успели да прежалят по-големия си брат Филип.

Ескремната ситуация принудила Юлияна да проведе тежък разговор с екс президента. Тя му напомнила, че бил длъжен да мисли и за доброто психично здраве и на останалите си наследници.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар