Преслава и Павел забегнаха на морето: Тя сияе с бременното коремче!

Преслава и Павел забегнаха на морето: Тя сияе с бременното коремче!
5 (100%) 1 vote

Преслава и Павел Лазаров забегнаха на морето!

Преслава се отдаде на заслужен релакс. Хитовата изпълнителка загърби суеверията и изпъчи бременно коремче на плажа. Досега изпълнителката криеше доказателство, че скоро ще става майка.

Преслава

Преслава и Павел Лазаров се радват на морето и любовта си

Преслава е една от най-суеверните в бранша и до края не признаваше, че очаква първото си бебе. Певицата е забелязвана често да посещава врачки и бавачки, при които ходи, за да й чистят негативната енергия.

Една от тях й казала, че ще забременее на 33 години и около рождения си ден ще роди. И наистина скоро певицата навършва 34 години и ще става майка за първи път. Певицата крие пола на бебето, но според слуха то ще бъде момиченце.

Звездата се отдаде на заслужена помчивка на морския бряг. Коремчето й си личи вече и тя не го крие. Изпълнителката реши да избегне по-препълнените плажове и затова забегна сега на морето.

През по-хладният юни тя ще събира тен и ще си почива подобаващо.Компания на плажа й прави бащата на детето-бизнесмена Павел Лазаров.

Щастливата изпълнителка дори сподели кадър от почивката си на морето с Павел. Под фотото бъдещата майка написа: „Нарисувай си Рая и влез в него“

Феновете веднага започнаха да я поздравяват за топ формата, в която е. Те не пропуснаха да кажат и колко много я обичат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар