Бареков направи на саздърма Борисов и Домусчиев! (още подробности)

Гласувайте за статията

Николай Бареков публикува умилителна снимка на Борисов и Домусчиев!

Николай Бареков продължава войната, която обяви на ГЕРБ и Бойко Борисов. Почти ежедневно той отправя критики и жлъчни обиди към политическите си врагове, а думите му стават все по-остри и направо брутални.

Бареков

Бареков не си поплюва, днес настъпа Бойко Борисов и олигарха Кирил Домусчиев

Днес Бареков не направи изключение като постна в профила си „умилителна“ снимка на Бойко Борисов и олигарха Кирил Домусчиев. Видно е от фотото, че двамата много се радват един на друг, защо ли…

Не това обаче е темата в случая, а думите на Николай Бареков, който отново взриви потребителите и последователите си в интернет пространството. Ето и какво написа:

„Господин премиер, този кренвирш – капиталист ви нарича “началник”. Направи го пред мен. Позор. Вие не сте началник нито на народа, нито на бизнеса.

Началник сте само на вашите смешни министри. По Конституция. Казах ви го в очите още 2012 година. И не говорете за образование пред тези джендър – чорбаджии защото обиждате българските учители.

Къде са таблетите за децата, които обещавате вече 5 години? Къде са заплатите от 2000 лева за учителите? Къде е защитеният им статут? Или учителите не заслужават, защото имат мозък и не гласуват за ГЕРБ – кренвирши…

За разлика от малоумните ви бюрократи и назначени капиталисти“, скочи Николай Бареков в мрежата така, както само той си може.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Бареков направи на саздърма Борисов и Домусчиев! (още подробности)”

  1. Стефан разградския

    юни 06. 2018

    Ами, нека не забравяме още и всеизвестния факт, че заводът за антибиотици в Разград, чийто собственик е Домусчиев, е по-известен като заводът за амфетамини!!!! А амфетамините, както е известно, са под изключителния контрол на мафията-държава!!!!

Добавете коментар