Мира Иванова уцели джакпота покрай майчинството на Лора Крумова

Ръководството на медията бързо потушило напрежението
0

Ръководството на медията бързо потушило напрежението

Колежката на Лора Крумова – Мира Иванова удари джакпота покрай майчинството й.

От кухнята на предаването „Събуди се“ издават, че Мира Иванова приела със смесени чувства новината за бременността на Лора Крумова. За никого не е тайна, че двете се редуват в съботно-неделния сутрешен блок на Нова тв.

Мира Иванова
Ръководството на медията бързо потушило напрежението

Откакто стана ясно, че Лора Крумова излиза в майчинство, ще се наложи Мира Иванова да върши двойно повече работа, тъй като засега няма да се търси нов водещ.
Мира Иванова се зарадвала на това, че на колежката й, й предстои най-щастливото събитие в живота на всяка жена. В същото време обаче не била никак доволна от решението на шефовете, сезонът на „Събуди се“ да бъде завършен само с един водещ.

Това означава, че до август месец, когато предаването ще излезе във ваканция, Мира трябва да води и в събота, и в неделя.
Колежката на Лора Крумова споделила пред близки, че вече се чувства твърде изтощена и е в трепетно очакване на лятната си отпуска.

От управата на телевизията обаче бързо потушили напрежението. Те съобщили, че повечето труд, който Мира Иванова ще положи до края на сезона, ще бъде възнаграден подобаващо.
Допълнителният финансов стимул обаче ще е временен, тъй като от новия телевизионен сезон, водещите на съботно-неделния блок отново ще са двама, пише retro.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.