Нещо страшно се случва със Слави Трифонов

Нещо страшно се случва със Слави Трифонов
2.5 (50%) 2 votes

Шоуменът изпаднал в нервен срив

От близкото обкръжение на Слави Трифонов издават, че напоследък с него се случва нещо страшно.

За никого от зрителите не е тайна, че от време на време той изчезва от ефира на предаването си. Оказва се, че това се дължи на честите емоционални сривове, които изживявал. Именно те станали причина за отсъствията му.

Макар повечето хора да смятат, че служители от екипа му го заместват на стола на водещи, когато той е измъчван от някакъв здравословен проблем, то причината се оказва съвсем друга. От доста време насам Слави Трифонов отказвал да ходи на работа заради тежка депресия.

Слави Трифонов

Шоуменът изпаднал в нервен срив

Всеки е наясно с факта, че гологлавият шоумен има сериозни проблеми с агресията и самоконтрола. За последно Слави Трифонов изгубил желание да върши ежедневните си задължения преди няколко месеца. Тогава периодът му на изолация бил доста дълъг – цели 35 дни, в които не излязъл от дома си.

Тогава не желаел да общува с никого, дори със сестра си Петя и майка си Здравка, с които обикновено се чува два пъти дневно.
През цялото време той стоял на тъмно като се взирал с часове в картините, окачени по стените на имението му и слушал тъжни песни.

Слави Трифонов признава: „Не е лесно да си сменяш емоциите. Нямам копче да си ги сменям. В предаването трябва да игнорираме проблемите. Понякога с мен става нещо странно. Абе, направо изперках. Просто изперках много сериозно“, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар