Убиха Владимир Пелов в центъра на Ботевград. Ето кой е извършителят на убийството! (ФОТО)

Гласувайте за статията

Три са основните версии за убийството

Вече стана ясно кой е убиецът на Владимир Пелов при престрелката в центъра на Ботевград.

От полицията съобщават, че извършителят на убийството на Владимир Пелов, е Марио Панчев, по-известен като Марио Дебелия. Убиецът е живял при майка си, не е женен и няма деца.

Местните жители на Ботевград издават, че Марио Панчев се е занимавал с лихварство. За момента са три основните версии за убийството на избягалия преди няколко месеца затворник Владимир Пелов.

Владимир Пелов

Марио Панчев е гръмнал Владимир Пелов

Една от тях гласи, че Панчев и Владимир Пелов са имали спор за жена. Според другата версия, затворникът е натопил Марио Дебелия за убийството на братята от Ботевград – Цеци и Марто. Третата версия, която се тиражира на този етап е, че двамата мъже са имали неуредени финансови взаимоотношения.

Кметът на Ботевград – Иван Гавалюгов е категоричен, че двамата мъже са били в приятелски отношения. Марио бил един от съмишлениците и последователите на Пелов.

Жителите на Ботевград са в ужас след среднощния екшън, при който бе убит избягалият рецидивист. Родната къща на Владимир Пелов изглежда абсолютно необитаема. Съседи разказват, че не са виждали опасния съсед и в къщата нямало никакво движение от доста време.

По непотвърдена информация, Пелов се е укривал в изоставена постройка в Ботевград и бил много внимателен при излизанията си. Според последната информация при стрелбата избягалият от затвора рецидивист, е бил с два пистолета.

След стрелбата Марио Панчев е бил откаран в „Пирогов“ в много тежко състояние. Рано тази сутрин е изваден от операционната и борбата за живота му продължава, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар