Анджелина Джоли таен член на илюминатите (Скандални разкрития)

Анджелина Джоли таен член на илюминатите
0

Анджелина Джоли — таен член на илюминатите

Том Круз е бог за сциентолозите, Ричард Гиър изповядва будизма, а Мадона — кабала. А Анджелина Джоли се оказа таен член на илюминатите

Известната актриса наскоро отпразнува 43-ия си рожден ден, а животът й се оказа пълен с противоречия. Факт е, че звездата успява да интригува обществеността от години. Но е малко известен фактът, че е била част от едва от най-големите секти в света, за която обаче почти не говори. Илюминатите.

Любопитно е, че известната актриса е заснета, докато обяснява за ритуалите на изтезания, насилие и жертвоприношения, а се шушукало и че много мъже, които са били важна част от живота й, също се е опитала да привлече към окултната секта.

Преди година актрисата призна, че е преживяла „тайния ритуал на илюминатите“. Тогава тя е била само на 23 години, а церемонията е достъпна само за вътрешния кръг на това затворено общество.

През 1999 г. анонимен източник тайно записал Джоли докато разказва на свои близки приятели грозните ритуали, които трябвало да премине по време на присъединяване към сектата, за която обществото тогава не било така осведомено.

„По време на ритуала на илюминатите сте вързани, малтретирани и измъчвани от други членове, а аз трябваше да извърша и жертвоприношение“, разказала Анджелина на приятелите си. Въпреки факта, че е въведена във вътрешния кръг, актрисата не била особено увлечена по идеите на сектата.

Тя разкрила, че е убила змия като жертвоприношение и че я е татуирала като част от ритуала по приемане. Известно е, че много от членовете на организацията имат различни татуси, с които разкриват принадлежността си към култа.

Анджелина Джоли таен член на илюминатите
Анджелина Джоли таен член на илюминатите сн. Wikimedia

Говори се, че по-късно Анджи привлякла и Брад Пит към опасния култ. Актьорът се включил в организацията, но с неохота. Накрая го напуснал и в действителност това довело до развода им. Подобна е ситуацията и с Кейти Холмс и Том Круз.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.