Продават „Откраднат живот“ в чужбина Преглеждания: 4382

Продават "Откраднат живот" в чужбина сн. Фейсбук
0
Оценете този post

„Откраднат живот“ с предложение за продажба

Продават „Откраднат живот“ в чужбина. Най-хитовият медицински сериал у нас вече може да се похвали с предложение за продажна в чужбина. За 5-те излъчени сезона той достигна до сърцата на зрителите и ги накара всяка вечер да се вълнуват за съдбите на героите в него.

Продуцентите на „Откраднат живот“ са потвърдили пред „Шоу“ новината за предложението за продажба в чужбина. Още след края на четвърти сезон се заговори за чуждестранен интерес към българския сериал. Той успя за броени месеци да достигне огромен рейтинг. „Това е единственият екип в света, който е в състояние днес да получи сценарий и утре да започне да го снима“, споделят от екипа на сериала. И съобщават, че ни очаква нов още по-вълнуващ сезон. „Този край е едно начало, защото наесен ни очаква един прекрасен шести сезон, който смятаме да надмине всичко, което сте видели досега“, допълват от екипа.

Любимите звезди от „Откраднат живот“ изгледаха заедно последния епизод от пети сезон на специална прожекция в „Дом на киното“. След това актьорите прекараха време със своите почитатели и си направиха снимки с тях.

Сериалът успя да се превърне в любим на българските зрители за много кратко време. Над 8700 снимачни часа и 12 000 сценарни страници са в основата на хитовия медицински сериал. Близо 300 медицински казуса се налага да решат лекарите от болница „Св. Кирил“. Интересът към „Откраднат живот“ расте все повече. Сериалът събира зрители не само пред малкия екран, но събира все повече и в различните видео платформи, които го излъчват. От старта си през 2016-та „Откраднат живот“ е събрал хиляди гледания.

За съжаление през следващия сезон ще отсъстват някои от любимците на публиката. Дария Симеонова напуска сериала, защото ще става майка. А героят на Димо Алексиев, д-р Генадиев, заминава на мисия.

Продават "Откраднат живот" в чужбина сн. Фейсбук
Продават „Откраднат живот“ в чужбина сн. Фейсбук

А екипът на „Откраднат живот“ обещава много нови приключения и един още по-вълнуващ 6-ти сезон.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.