Ето как Гери-Никол вае голямата дупара: Не спира да тъпче мазно!

Ето как Гери-Никол вае голямата дупара: Не спира да тъпче мазно!
5 (100%) 1 vote

Гери-Никол тъпче мазни баници и бургери, с които все повече уголемява задницата си!

Стана ясно как Гери-Никол вае яката дупара. Варненската певица обича да се тъпче много и то все с боклуци. Вместо да се храни със салати и нискокалорични храни, тя предпочита мазни и вредни изкушения.

Гери-Никол

Ако нисичката Гери-Никол продължи в същия дух, то задницата й рискува да се пръсне

19-годишната изпълнителка не спира да си дава удоволствие на душата с хамбургери, пържени картофки и различни мазни храни, които обожава.

Вредната храна е супер мазна и ако не се изразходва се лепи по тялото. Ето по този начин Гери-Никол си е „измайсторила” яката дупара.

„Много е лакома”, коментират и близки до певицата. Наскоро варненското чудо бе една от участничките в шоуто за имитации „Като две капки вода”.

Там тя не направи особено впечатление с музикалните си дарби, но не спря да прави провокации в мрежата, докато вървеше шоуто.

Определено младото дарование изобщо не се притеснява да се разголи пред камерата, както и от провокативните снимки. Мнозина обаче заподозряха, че снимките й в мрежата са надлежно минати на фотошоп.

Но силно впечатление на онлайн потребителите направи, че Гери-Никол обича да показва изгледа отзад. „Яката дупара” стана нейна запазена мярка.

Певицата обича да се фука и с подобренията си отпред, тъй като наскоро напомна доста силикон в деколтето си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар