Албена Михова сащиса: Вижда и говори с духове!

Албена Михова сащиса: Вижда и говори с духове!
5 (100%) 1 vote

Албена Михова има доста нетипични и дори стряскащи преживявания!

Албена Михова има доста срещи с мистични създания. Вечно усмихнатата актриса не крие, че се интересува от окултното и не се притеснява от срещи с духове.

Албена Михова

Албена Михова има доста странни за повечето хора способности

Нерядко е попадала в различни и необичайни ситуации. След като родителите й си отиват от този свят, сенки са минавали в дома й.

„Само човек, който се е сблъсквал с някакъв тип усещане, действие или нещо друго, може да те разбере, всички останали по-скоро биха те сметнали за луд, за изперкал човек“, ожалва се Михова.

За нея тези сенки били на родителите й. Тя толкова ясно ги е видяла, че никой не може да я убеди в противното. Майка й умира, когато актрисата е само на 12 години. Две години по-късно от този свят си отива и баща й. Двамата се разболяват и умират от рак.

След това Албена Михова остава сама. Никой от роднините не иска да я приеме в дома си и й обръщат гръб. Самотата най-силно почувствала, след като навършила 20 години. Малко по-късно родителите на нейната най-добра приятелка й стават попечители.

Вечно усмихнатата актриса имала още една знакова среща с мистериозното. Преди време репетирала за пиеса в Разград. Наложило се да спи в стара, но обновена къща.

„Оставиха ме да спя там само за една нощ, но се оказа нощ, в която аз не спах… В стаята преминаха разни жълти енергии, които все едно ме докосваха.

Усещах го по врата, по лицето, много ясно. Помислих си даже за миг, че откачам. Увих се в някакъв чаршаф и така и не мигнах цялата нощ“, споделя актрисата. Интересното е, мче не изпитвала и грам страх.

Вместо това решила да документира тези срещи. Направила 16 клипа на телефона си, на които ясно се вижда как жълти крлъгове си двежат и вминават навсякъде.

Албена Михова твърди, е има много срещи с духове. Но не се страхува то тях, приема ги по-скоро като приятели.

Бившият й приятел Тома Здравков също преживял сходни ситуации с мистичните същества. Докато били заедно улавяли различни нетипични звуци и попадали на необясними случки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар