Елен Колева изригна бясна: Мръсни инсинуации и лъжи! (още подробности)

Елен Колева изригна бясна: Мръсни инсинуации и лъжи! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Елен Колева място не може да си намери от гняв след тези материали в медиите!

Актрисата Елен Колева може и да се слави с търпението си, но този път си показа ноктите. И нададе такъв вой, че ушите да ти заглъхнат. Тя изригна бясна в мрежата след като преди дни медии намесиха името й в скандал за пореден път.

Елен Колева

Елен Колева побърза да се застрахова срещу гнева на бившите си любовници Терзийски и Найденов

Темата бе Калин Терзийски и Сашо Майонезата – двамата бивши любовници на Елен Колева. Според писанията, пред близки хора актрисата била заявила, че писателят не може да „вдига самолета“. А бизнесменът имал извратени фантазии в леглото.

Явно това е стигнало до ушите на синеоката Елен Колева, която побърза да се застрахова пред екс партньорите си. Ето какво написа тя – предаваме го без редакторска намеса:

„Относно мръсните инсинуации в публичното пространство, които излязоха отново, публикувани от Блиц!

Заявявам, последното което е казано от мен по отношение на К. Терзийски и А. Найденов е било ноември 2017 в предаването на Мариян Станков по Нова телевизия!

Всичко излязло след това е абсолютна лъжа! С тази тема е приключено завинаги! Искам да се знае!! Който разбрал, разбрал!“, избухна в профила си в социалната мрежа Елен Колева.

Припомняме, че Колева беше зарязана и от още двама перспективни и заможни мъже след Терзийски и Найденов. Това са далеч по-младите Марсел Коен и Давид Бонев, които обаче също си биха камшика и офейкаха от прелестите еленски с 200.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар