Бил Клинтън проговори за аферата с Моника Люински: Бях жертва като нея!

Бил Клинтън проговори за аферата с Моника Люински: Бях жертва като нея!
4 (80%) 1 vote

Бил Клинтън заяви, че не е извинил лично на Моника Люински

„Бях жертва също като нея. Извиних се за поведението си на целия свят, смятам, че това е достатъчно“. Така Бил Клинтън коментира аферата с Моника Люински. Американският президент заяви също така, че самият той е бил жертва. И също я обвини, че го е използвала в скандала.

„Беше ужасно тежък момент. Малко ли е, че мен ме разпънаха на кръст, а после ме нападнаха. Не мисля, че й дължа някакво специално извинение. Не съм говорил с нея след това и не смятам да го правя“, заяви още Бил Клинтън.

Самата Моника, която се прочу като фаталната стажантка от Белия дом, неотдавна призна, че още носи белезите от случилото се тогава. „Въпреки че това, което се случи между нас беше доброволно и по взаимно съгласие между двете страни, то си беше злоупотреба с власт. Не трябва да се допуска подобно нещо“, заяви още Люински по този повод.

Тя даде да се разбере също така, че приема изключително отговорно случилото се с нея и Бил Клинтън. И дори застана зад кампанията на жените в Холивуд срещу насилието.

Клинтън също така обвини Люински, че е изопачила голяма част от фактите около връзките им. „Най-вероятно, за да се сглоби по-интересна история и да се тушират провиненията на настоящия обитател на Белия дом“, допълни още той. Думите му визираха отношението между Моника и семейство Тръмп, на което бившата му любовница симпатизира и то доста открито.

Клинтън призна, че съжалява за аферата с Моника Люински колаж: Туитър

Клинтън призна, че съжалява за аферата с Моника Люински колаж: Туитър

Клинтът също така заяви, че подкрепя движението за защита на жените в Холивуд, а освен това оценява щетите, които връзката му с бившата стажантка е нанесла на нея и на всички останали. Въпреки това американския президент неглижира до голяма степен сериозността на ситуацията. И определи отношенията си с Люински като горчив момент, който е зад гърба му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Бил Клинтън проговори за аферата с Моника Люински: Бях жертва като нея!”

  1. агент Тенев

    юни 05. 2018

    То си беше ясно още от самото начало, че цялата история беше операция на еврейските служби за дискредитирането на Клинтън, защото в началото на управлението си той беше отказал категорично „да им играе по свирката“. И резултатът го показа – стана пионка в ръцете на евреите и военно-промишления комплекс.

Добавете коментар