Корнелия Нинова: До момента имаме само имитация на борба с корупцията! (виж тук)

Гласувайте за статията

Корнелия Нинова с остро изказване в мрежата!

Лидерът на БСП Корнелия Нинова за пореден път не спести истините за управлението на страната ни. Тя скочи с остро изказване в мрежата, което касае един от най-наболелите проблеми на държавата. А именно корупцията и псевдо борбата, която управниците уж водят с нея.

Корнелия Нинова

Корнелия Нинова размаза опонентите си с истината за дългата псевдо борба с корупцията у нас

„Европейска България означава европейски стандарти за борба с корупцията. Корупцията в България взима все по-големи размери. До момента имаме само имитация на борба с корупцията, но не и някакви резултати.

Това казах на първата международна конференция „Европейски практики и възможности за противодействие на корупцията“, под патронажа на президента Румен Рaдев.

Пример за тази имитация е приетият от управляващите антикорупционен закон и това, че заявиха готовност за разговори по темата и взимане на национално отговорни решения, а провалиха заседанието на КСНС, свикано от президента.

За адекватността на закона на управляващите свидетелства и фактът, че само месец след приемането му, са започнали промени в него. Поздравих президента за конференцията, защото: „Европейска България означава и европейски стандарти за борба с корупцията“, написа преди около час в профила си Корнелия Нинова.

Това не е първото подобно изказване на червената лидерка, но е очевидно, че търпението й вече е тотално пред изчерпване.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар