Невиждан екшън в Нова тв

Гласувайте за статията

Дидие Щосел падна в жертва на разтрогнат договор за милиони

Невиждан екшън се разиграва по високите етажи на Нова тв.

Из коридорите на медията все по-усилено се носи мълвата, че главният изпълнителен директор Дидие Щосел ще бъде освободен от поста си.

От кухнята на Нова тв издават, че Дидие Щосел ще падне в жертва на разтрогнатия договор между медията и „Националната лотария“. Припомняме, че именно тя е най-големият рекламодател на частната електронна медия.

Нова тв

Дидие Щосел падна в жертва на разтрогнат договор за милиони

За никого не е тайна, че „Националната лотария“ прекратява контракта си с Нова тв. Той възлизаше на рекордната сума от 30 милиона лева за година. Клиповете с участието на актьора и тв водещ Захари Бахаров вече ще се въртят в ефира на друга медия. Предполага се, че по всяка вероятност те ще бъдат прехвърлени в конкурентната Би Ти Ви.

Неофициална информация гласи, че изпълнителният директор на Нова тв – Дидие Щосел, е изпаднал в тежък конфликт с колежката си Силва Зурлева. Тя е член на борда на директорите и фактически диригент на програмната схема на Нова тв.

Запознати твърдят, че отстраняването на Щосел може да се приеме като сериозен пробив на тандема Силва Зурлева-Вяра Анкова (шефката на новините) в пълно овладяване на медията.

Към момента телевизията се намира в много неизгодна позиция. Всеки е наясно с факта, че Нова тв бе продадена на чешкия милиардер Келнер. До момента обаче той все още не е влязъл официално във владение. Причината за това е, че изчаква решението на КЗК по отношение на законността на сделката. Предполага се, че той ще започне да управлява Нова тв най-рано от есента, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар