Никой не очакваше това от Лили Иванова

Никой не очакваше това от Лили Иванова
3.63 (72.5%) 8 votes

Дори празничната трапеза била съобразена с вкуса на примата

Естрадната прима Лили Иванова за пореден път успя да изненада всички.

Тя направи нещо, което никой не очакваше.
Запознати издават, че Лили Иванова е наградила музикантите от екипа й почивка във вила, намираща се в полите на Витоша.

При все, че отдихът бил планиран и организиран от Лили Иванова, задълженията й се изчерпвали дотам. Грижата за трапезата била поверена на шестима от членовете на оркестъра. Същевременно Лили Иванова следяла изкъсо какво се случва с месото на барбекюто.

Лили Иванова

Дори празничната трапеза била съобразена с вкуса на примата

За никого не е тайна, че Лили Иванова е изключително строг работодател и не позволява каквито и да било своеволия от страна на екипа й. Именно поради тази причина, тя решила за реванш да им организира веднъж в годината почивка сред природата.

Макар и на отдих, екипът на Лили Иванова отново се отнасял с респект към нея. Момчетата се опитвали да й угодят на всяка прищявка.
С нейния вкус било съобразено дори и празничното меню, което приготвили за трапезата. Лили Иванова заложила на хумус и любимата й салата от белени домати, зехтин и риган.

За изненада на всички, тя си позволила дори да хапне и от някои от останалите вкусотии. На трапезата имало още бисквитена торта, погача, печени зеленчуци и надупчени картофи. Певицата изобщо не вкусила от погачата и тортата. Освен салатата и любимия й хумус, тя хапнала четвърт печен картоф и няколко гриловани тиквички.

Към всичко обаче добавяла солидно количество чесън, тъй като от малка е наясно, че той е мощен природен антибиотик, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар