Убиецът от Слънчев бряг разкри скандални подробности

Гласувайте за статията

Състоянието на Симона Тодорова остава критично

Соченият за извършител на убийството на Коста Николов в Слънчев бряг – Михаил Станчев, направи скандални разкрития.

След като на 37-годишния извършител на убийството в Слънчев бряг бе повдигнато обвинение за убийство и опит за убийство, той направи скандални разкрития.

Михаил Станчев вече е разпитан и е признал, че именно той е извършителят на разстрела на Николов. За извършеното престъпление може да получи наказание от 15 до 20 години лишаване от свобода, доживотен затвор или доживотен затвор, без право на замяна.

Слънчев бряг

37-годишният Михаил е бивше гадже на Симона

От думите на окръжния прокурор на Бургас – Георги Чинев стана ясно, че мярката за неотклонение на убиеца от Слънчев бряг ще бъде гледана утре в Бургаския окръжен съд.
Пред разследващите Станчев признал, че е бил обхванат от дива ревност.

Той бил лудо влюбен в 22-годишната Симона Тодорова и отказвал да приеме, че тя се среща с доста по-възрастния от нея бизнесмен Коста Николов – Миджурина. В крайна сметка Михаил Станчев разкри истината, която е довела до двойния разстрел.

От разказа му става ясно, че Симона често му се оплаквала, че Миджурина я тормози, но в същото време я харесва като жена. Разказвала му, че я кани на вечери и се държи мило с нея, но само когато той реши.

Михаил многократно предупреждавал Симона да ореже мераците на хазартния бос, но тя така и не го послушала, което направо го накарало да откачи. Когато разбрал, че Симона ще ходи на вечеря с хазартния бос и ще бъде представена едва ли не за негова половинка, той направо превъртял.

Любовният триъгълник се заформил от миналия месец. Именно страстната любов на Михаил Станчев към Симона Тодорова, станала причина за убийството, което разтърси Слънчев бряг.
Станчев разказал, че отворил вратата на „Мерцедес“-а, в който Миджурина чакал Симона и стрелял няколко пъти в него от упор. След това стрелял и в Симона. На задната седалка в тузарския автомобил било семейството от Сливен, с което Миджурина имал уговорка за вечеря.

Михаил Станчев е разведен и има една дъщеря. Той е бил заловен с автомобила му Опел Корса, докато се опитвал да напусне страната през ГКПП „Лесово“. Той е предал доброволно оръжието си – пистолет „Макаров“. В същото време стана ясно, че състоянието на Симона остава критично и животът й все още е в опасност, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Убиецът от Слънчев бряг разкри скандални подробности”

  1. Влади

    юни 05. 2018

    АБЕ, много истина и лайна се изляха срещу Коста. Да Коста, за мен беше Коцето. Братя оправдава брат си. ОК братле, оправдаваш! Сам казваш назидание или прочие. Много хора хулят ,/дъртия пръч, дъртата свиня и т.н./ а да те попитам, младата, с извинение КУрва защото е такава, какво търси при дъртия ПРЪЧ. ЗАЩО отива на среща с него? Ти като нормален човек имаш ли отговор. И другото, сам казваш, че точно тази жена е сменила 3 човека в рамките на 2-3 месеца. Коцето казвам, защото така му виках за мен не е Виновен. Може би има малка вина, че е поискал, по млада жена, но брат ти няма оправдание! Това да пръснеш две глави е Лудост. П.с
    И аз преди години исках да направя същото, когато кумеца ми взе жената, но има все пак Размисли. И като толкова е било недупостимо, защо не пръсна главата на любимата си, която все пак отишла на срещата. Кой е виновен в ситуацията,?
    Моя шеф утре може да ме викне, защото е Бисексуален, и аз трябва да отида да ме ЕБЕ ЛИ,,,,?

Добавете коментар