Росен Плевнелиев съвсем се чална

Гласувайте за статията

Част от предаването отново протече в захаросани разговори

От близкото обкръжение на президента на Република България (2012-2017) Росен Плевнелиев твърдят, че съвсем се е чалнал покрай новата си изгора – синоптичката Деси Банова.

В същото време пък зрителите на Нова тв недоволстват от това, че предаването „на кафе“ може да се превърне в официална изповедалня на Деси Банова. Не минава и месец, без благоверната на Росен Плевнелиев да положи снага на розовото диванче.

Част от предаването протича в захаросани разговори, в които Деси Банова разкрива къде Росен Плевнелиев й паднал на колене, къде я завел на пътешествие, в кой триместър е вече и какви ли още не глупости.

Росен Плевнелиев

Част от предаването отново протече в захаросани разговори

И тази сутрин новата изгора на Росен Плевнелиев не пропусна да се отбие в студиото на предаването в Нови хан.
От гостуването й зрителите се обогатиха с подробности за сутрешното й гадене и целодневното й неразположение. Разбира се научиха и за това кой ще сменя памперсите на нероденото още бебе.

Деси Банова не пропусна да завърши сладникавата сапунка с оплакване, че младежът я измъчва още преди да се е родил на бял свят. Тя дори допълни, че един ден дъщеря й станала свидетел на целодневното й разположение и това как не можела да стане от леглото.

Бъдещата госпожа Плевнелиева сподели, че Росен Плевнелиев е решен да присъства на раждането на бебето им. Той дори си навил на пръста да го изроди. Банова разкри, че Росен Плевнелиев е много щастлив, тъй като след тежката загуба на дете, Господ го дарява с друго.

Бъдещите родители вече са избрали името на сина си, но Банова не пожела да го разкрие. Тя само подчерта, че няма да носи името на покойния й баща, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар