Нещо страшно се случва със Стефан Данаилов

Нещо страшно се случва със Стефан Данаилов
2 (40%) 1 vote

Актьорът сам проговори за това

Нещо страшно се случва с известния български актьор и бивш народен представител Стефан Данаилов, който в арт средите е познат като Ламбо.

Самият той признава, че от доста време насам живее на антидепресанти. Започвал да ги взема след смъртта на съпругата му и така и не намирал сили да ги спре.

Стефан Данаилов твърди, че първото нещо, което прави сутрин, е да си вземе „розовото хапче“. Той признава, че не излиза от дома си, без да го е взел.
При все, че след смъртта на съпругата му, животът на Стефан Данаилов все още не е лишен от хубави моменти, той е решен, че трябва да продължи да взема антидепресантите.

Стефан Данаилов

Актьорът сам проговори за това

Признава, че не се отказва от медикамента, тъй като няма намерение да изпада отново в черната дупка, в която се намирал преди. Стефан Данаилов твърди, че допреди да изпадне в това състояние не знаел какво е депресия. Чувал е за нея, но не бил попадал под влиянието й.

В един момент усетил, че не желае да вижда никого или пък да разговаря с когото и да било. С дни наред мълчал като „пукал“ и седял на дивана със забит в една точка поглед. В този момент си дал ясна сметка, че явно е изпаднал в депресия. Дори се консултирал с психиатър, който според думите му, му дал ценни съвети. Именно той му предписал „веселото хапче“.

Вземал го известно време, докато не прочел страничните му ефекти. Притеснил се, когато прочел, че ще започне да получава световъртеж. Тогава си казал, че само това му остава – да падне някъде и го спрял.

Не след дълго обаче отново изпаднал в тежка депресия и пак посетил психиатър, който му изписал друг антидепресант. Твърди, че не изпитва срам от това да признае, че трагедиите в живота му, са го извадили извън строя. Към днешна дата обаче по-сериозни проблеми му създава зрението, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар