Нови разкрития за убийството в Слънчев бряг

Гласувайте за статията

Пет минути не стигнали на убиеца да се измъкне

На бял свят излязоха нови разкрития за разстрела на хазартния бос Коста Николов, който бе извършен в Слънчев бряг.

Покрай показното убийство на 55-годишния Николов, пострада и 22-годишната му приятелка Симона Тодорова. Към момента положението на момичето е много сериозно и лекарите не смеят да дадат точна прогноза. Животът й все още е в опасност.

Както вече стана ясно, 37-годишният Михаил Станчев бе задържан за убийството в Слънчев бряг
Свидетелка твърди, че престъплението е извършено заради парите на убития, отбелязва Би Ти Ви.

Слънчев бряг

Пет минути не стигнали на убиеца да се измъкне

Междувременно окръжният прокурор на Бургас – Георги Чинев отрече категорично тези твърдения. Оказва се, че повод за престъплението е необуздана ревност към 22-годишната Симона от страна на Михаил Станчев. Припомняме, че фаталната Симона е дъщеря на полицейски шеф.

Стана ясно, че убитият Коста Николов, е бил и работодател на Симона. От една страна той е проявявал твърде грубо отношение към нея, а в нередки случаи бил и изключително галантен и дори я канел на вечери. Именно това станало повод за ревност от страна на Станчев, уточни Чинев.

От думите на Чинев стана ясно, че още утре може да бъде взета мярка „задържане под стража“. Това, което стана ясно по случая е и фактът, че Михаил е стрелял прав по хазартния бос. Само пет минути не му стигнали, за да се изплъзне от ръцете на полицейските власти.

Прокурорът отбеляза още, че двамата свидетели, които са били в автомобила на Николов по време на стрелбата, са видели извършителя. Предстои той да бъде разпознат от свидетелите, които са били в непосредствена близост, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар