Неочакван обрат: Вижте какво се случва между Мария Игнатова и Димитър Рачков

0

Отношенията на Мария Игнатова и Димитър Рачков белязани от поредния неочакван обрат

Само година след като напусна дома на Димитър Рачков, Мария Игнатова направи нещо неочаквано. Блондинката отново се върна при комика и от няколко дни двамата делят общ покрив, научи „Ретро“.

Телевизионерите решили да дадат втори шанс на връзката си покрай рождения ден на втория син на Петко Димитров на 18 май.

Всеизвестен факт е, че бизнесменът има син от блондинката. Дори и след раздялата си двамата поддържат приятелски отношения. Петко е близък приятел и с Димитър Рачков. Той покани комика и бившата си на партито за рождения ден на Доменик, научи „Ретро“.

След детското парти, възрастните продължиха купона. На партито Мария Игнатова се появи за пръв път до Рачков след раздялата им преди години. В медиите дори се появи снимка, на която двамата са заедно. Но тъй като те не желаят да разкрият, че са подновили връзката си, на фотоса между тях стои режисьорът на Капките.

Само седмица по-късно двамата тв водещи отново се появиха заедно. Това се случи на парти, организирано от Маги Халваджиян в ресторанта на съпругата му Кремена. На събитието Рачков се появи заедно с Мария в компанията на сина си Митко-младши.

След втората им поява стана ясно, че двамата са възобновили връзката си и са решили да си дадат още един шанс.

След дългата раздяла двамата не откриха други половинки, с които да продължат живота си. Рачков и Мария си дали сметка, че е по-добре отново да се съберат, отколкото да си губят времето с нови връзки.

Критичен за отношенията им се оказа миналият месец август. Връзката им претърпя сериозни сътресения заради алчността на Мария и ревността на Рачков, допълва изданието.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.