Сестрата на Майкъл Джексън: Брат ми е тук и ми изпраща послания!

Сестрата на Майкъл Джексън: Брат ми е тук и ми изпраща послания!
1 (20%) 1 vote

Сестрата на Майкъл Джексън във връзка с брат си

Сестрата на Майкъл Джексън с изумително разкритие. Латоя Джаксън във вторник навърши 62-години и отпразнува рождения си ден с Холивуд с пищно парти и много приятели. Благодарение на пластичната хирургия сестрата на Майкъл Джексън в момента удивително прилича на него.

Латоя има множество пластични операции по лицето и тялото си. Тя твърди, че наскоро е получила съобщение от брат си. Майкъл Джексън си отиде от този свят на 25-ти юни 2009-та година заради прекомерната употреба на сънотворни и обезболяващи. А сега сестра му казва, че той й изпраща специални послания от отвъдното. Латоя твърди, че светлините в помещенията, където се намира, примигват по странен начин.

„Това е той. Знам, че няма връзка с инсталацията. Те трептят и когато това се случи знам, че Майкъл е близо“, казва сестрата на Джексън.

Сестрата на Майкъл Джексън не е единствената, която твърди, че има връзка с отвъдното. Съвсем скоро Шарън Стоун също каза, че има такава връзка. Тя сподели, че отишла до рая и се завърнала обратно. Там актрисата видяла свои приятели. През 2001-ва година Шарън преживява мозъчен кръвоизлив. Тогава Стоун се среща със смъртта очи в очи. След това актрисата се завръща на този свят и разказва какво е видяла. 58-годишната актриса обяснява как е видяла бяла светлина. „Някак си влязох в тази великолепна бяла светлина“, обяснява актрисата.

Щарън не разказва подробности около инцидента. Но той коренно променил живота й. След него актрисата гледа на живота с други очи. Актрисата се учила да ходи наново, както и да говори. В отвъдното актрисата се срещнала с някои свои приятели, които отдавна били починали. „Срещнах стари приятели, които ми бяха много скъпи“, казва Шарън.

Майкъл Джексън се свързва със сестра си от отвъдното сн. kurir.mk

Майкъл Джексън се свързва със сестра си от отвъдното сн. kurir.mk

„Стана за секунда, след което, отново се върнах в тялото си“, спомня си актрисата. След събуждането си Стоин вярва, че смъртта не е наказание, а е подарък, които всеки получава в края на пътя си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар