Вижте какво се случва с бременната Преслава

Вижте какво се случва с бременната Преслава
5 (100%) 1 vote

Ето какво се случва с бременната Преслава

Бременната Преслава не се спира. В края на месец март тя обяви щастливата вест. Преси разкри пред феновете си, че ще стане майка в края на лятото. Тя ще дари любимия си Павел с момиченце, узна Хот арена.

Очевидно певицата няма намерение да ползва дълго майчинство и ще работи до последно. Въпреки, че бременността й напредва, Преси не се спира. Тя не отказва участия.

Пайнерката наваксва заради периода след раждането, когато ще трябва да остане у дома, поне докато се възстанови. Колежките й коментират, че тя иска да събере достатъчно пари, за да си осигури спокойно майчинство.

Сумата, която ще получава Преслава всеки месец до навършването на първата годинка на наследницата й, възлиза на 2000 лв. Тъй като Преси се осигурява на най-високия доход, тя ще получава и възможно най-високото майчинство.

Певицата е сред най-скъпо платените изпълнители на „Пайнер“. За участие тя получава около 7000 лв. Но откакто е бременна, тя е смъкнала хонорара си с около 1000 лв.

Както е известно, лятото е най-силният сезон за певиците. И Преслава определено иска да извлече максимална полза от сезона.

Приближени до звездата дори се шегуват, че тя ще роди на сцената.

Краткото майчинство се наложи отдавна като тенденция в „Пайнер“. Преслава очевидно върви по стъпките на колежките си, които вече станаха майки. Единствено Деси Слава ще ползва по-дълго майчинство.

Блондинката все още отлага завръщането си на сцената, тъй като не е успяла да свали излишните килограми.

Тя дори изпадна в депресия и дълго не излизаше от дома си. Но вече е решила да се вземе в ръце и е започнала спешна диета.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар