Предсватбена снимка на Меган и Хари в Бъкингам предизвика скандал в Англия Преглеждания: 5733

Снимка на Меган и Хари предизвика куп скандали в Бъкингам сн. C
0
Оценете този post

Снимка на Меган и Хари в приемната на кралицата предизвика истински скандал

Предсватбена снимка на Меган и Хари в приемната на кралица Елизабет в Бъкингам, предизвика истински скандал. И нова интрига в кралското семейство. Дори тръгнаха предположения, че Меган е по-обичаната снаха в двора, отколкото съпругата на Уилям — Кейт Мидълтън.

Повод за това твърдение стана снимка на годениците, която са си направили преди сватбата. Тя стои в официалната приемна на кралицата и бе видяна по време на срещата й с австралийския премиер. В същото време снимка на Кейт и Уилям или на другите й внуци не се виждаше наоколо. А това породи слухове, че май Кейт не е толкова обичана от нейно величество.

„В действителност в това няма нищо вярно. Кралица Елизабет държи всичките си снимки със свои внуци близо до себе си. Портретите на Кейт и Уилям, както и децата им са разположени в същата стая, но просто не са били заснети. А снимката с Хари и Меган там бе сложена наскоро, а също и да се засвидетелства одобрението на нейно величество към младоженката. В крайна сметка около булката имаше немалко скандали. А кралицата просто искаше да покаже на всички, че я подкрепя“, твърдят още придворните.

В действителност Катрин доброволно стои настрани от двора и предпочита собствената си резиденция в двореца Кенсингтън. Въпреки това тя редовно се среща с кралицата и двете бяха доста близки, докато младото семейство живееше в Анмър хол. От друга страна Меган и Хари са бунтарите в семейството. Двамата определено разбиха доста стереотипи с брака си, а одобрението на кралицата само би им помогнало да се справят по-добре с общественото недоволство.

Снимка на Меган и Хари предизвика куп скандали в Бъкингам сн. crnobelo.com

В крайна сметка Меган тепърва ще се доказва като достоен член на фамилията. Но тя вече спечели сърцата на всички, като помири Чарлз и Хари. А също така осигури малко въздух на Кейт от пресата, заради което двете са по-близки от всякога.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.