Деси Бакърджиева разкри тайната на красотата си (Как се поддържа?)

Гласувайте за статията

Деси Бакърджиева не се харесва

Деси Бакърджиева разкри каква е тайната за нейната красота. Доскоро красивата актриса всяка вечер ни радваше от малкия екран с участието си в медицинския сериал „Откраднат живот“ по NOVA. Деси обаче има малък проблем. Тя не се харесва.

Деси има доста ниско мнение за външния си вид. Тя споделя, че никога не се е смятала за красива и дори се мисли за посредствена. „Никога не съм се приемала за сексапилна“, казва Деси пред „Таблоид“. „Е, имам дълги крака, но не се смятам за хубава. Просто се гримирам добре“, допълва тя. С това блондинката загатва и за другия си бизнес. Актрисата се занимава с внос на козметични продукти. Бакърджиева разчитала на грима, за да изглежда всеки път зашеметяващо. Тя дори споделяла пред познати, че ако спре с актьорската си кариера ще стане гримьор.

Деси поела успешния бизнес с гримове от семейството си, което близо 30 години се занимава с това. Роднините на актрисата са представители за България на голяма марка козметика. Фирмата произвежда не само масово използваните гримове, но и професионални сценични гримове. За три години фирмата на семейство Бакърджиеви спечелила близо 548 хиляди лева, писа „Галерия“ преди време. А професионалните резултатите се дължат на доброто управление на фирмата. По-голяма част от роднините на Деси Бакърджиева са икономисти.

Деси и сестра й пък са се учили от истински професионалист да се гримират. Двете са преминали през сериозен курс в Берлин, където станали истински майсторки на макиажа. Техен преподавател бил Рене Кох – едно от най-големите имена в козметичната индустрия. Понякога лично Деси Бакърджиева продава козметичните продукти.

А клиентите винаги остават доволни от любезното отношение и професионалните съвети на красивата актриса, когато застане зад щанда.

Деси Бакърджиева не се харесва сн. ХотАрена

Деси Бакърджиева не се харесва сн. ХотАрена

Деси Бакърджиева е не само успешна актриса, но и супер успешна бизнес дама. Актрисата успешно съчетава актьорството и бизнеса си с гримове.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар