Меган Маркъл на уроци по краснопис? (Вижте защо) Преглеждания: 3311

Меган Маркъл пише по различен начин преди срещата си с Хари сн. Туитър
0
Оценете този post

Меган Маркъл пише по различен начин

Меган Маркъл пише по различен начин след сватбата си с принц Хари. Експерт сравни почерка на Меган преди и след като се омъжи за Хари. Преди да стане част от кралското семейство актрисата се занимава официално с калиграфия. Калиграфията е изкуството на красивото писане и Меган доста добре е владеела това изкуство. След срещата и сватбата си с Хари обаче, нейният почерк се променя, пише „Дейли мейл”.

Благодарствено послание, което херцогинята на Съсекс пише на своя фенка през 2016-та година и сегашният й почерк коренно се различават. Анализаторката на почерка Трейси Тръсъл откри разликите и сподели какво означават те.  Тя направи сравнение между почерка на Меган преди и след като се среща с Хари.

Трейси стига до извода, че новият по-неформален стил на писане на Меган Маркъл разкрива по-спокойната страна на актрисата. Тя допълва, че положителното влияние на принц Хари прави „чувствителната” Меган по-спокойна. „Очевидно е, че Хари има много положително влияние върху Меган”, казва Трейси.

„Меган е много по-чувствителна, отколкото хората си мислят. С царственото влияние и защита на Хари тя успява да се отпусне и да разцъфне, да бъде по-естествена и да изпълни желанието си да изпълнява хуманитарни мисии и да прави „добри дела”, казва Тръсъл за херцогинята на Съсекс.

Тя допълва още, че сега Меган може да се отпусне и да не се притеснява повече за финансите. А това и дава възможност да се съсредоточи върху други области на живота и така да бъде полезна на хора, които се нуждаят от помощ.

„Старият почерк на Меган е бил формален, професионален и полиран и показва много самоконтрол и дисциплина”, казва Трейси. „Нейният нов подпис е много по-малко измислен и много по-естествен от обичайния й калиграфски подпис”, допълва експертката.

Меган Маркъл пише по различен начин преди срещата си с Хари сн. Туитър
Меган Маркъл пише по различен начин преди срещата си с Хари сн. Туитър

Според Трейси Тръсъл Меган Маркъл ще бъде изцяло отдадена на новите задачи, които поема, за да помага на нуждаещите се хора.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.