Любимият на Наталия Гуркова похарчи цяло състояние за рождения ѝ ден

0

Джордже Михалевич изненада приятно Наталия Гуркова за рождения й ден

Джордже Михалевич пръсна цяло състояние за рождения ден на Наталия Гуркова. Милиардерът и любимата му празнуваха в Кан. Почивката им там съвпадна с кинофестивала.

Преди дни миската навърши 41 години и съпругът й се постара личният й празник да остане незабравим за нея.

Богатият съпруг на Наталия Гуркова я изненада с вечеря в един от най-луксозните ресторанти в Кан. Влюбените пътували до Кан в компанията на приятели.

Сметката в луксозния ресторант, където Джордже Михалевич почерпил приятелите си за здравето на Наталия, била 5 000 евро, научи Хот арена.

Запознати коментират, че ястията на трапезата на красавицата, били само гурме. Гостите се почерпили с маркови френски вина, допълва изданието. Но най-голямата изненада за красавицата е подаръкът, който тя получи от съпруга си.

Милиардерът зарадвал моделката с луксозен часовник. Стилният аксесоар е инкрустиран с диаманти. За цвят на каишката Джордже Михалевич избрал един от любимите цветове на съпругата си – бяло.

Запознати коментират, че стойността на часовника е най-малко 5 000 евро. Като прибавим и разходите за почивката, рожденият ден на Наталия Гуркова излиза не по-малко от 15 000 евро, допълва изданието. Цялата сума е била платена от съпруга й.

Напук на слуховете, че Гуркова и Михалевич са в развод, двамата доказаха, че в отношенията им няма сътресения.

Според клюките, черногорецът и нашенката са в отворен брак. Той, както и красавицата, има право на извънбрачна връзка. Двамата са се договорили да не си търсят сметка за това, което правят, когато не са заедно.

Слуховете гласят още, че на Джордже му писнало от постоянните похождения на Наталия и дори я заплашил, че ще й отнеме децата. Но това се оказаха просто клюки, които нямат нищо общо с истината.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.