Шеф Манчев се глези с маутай и байджо преди „Черешката на тортата“!

Шеф Манчев се глези с маутай и байджо преди „Черешката на тортата“!
5 (100%) 1 vote

Шеф Манчев не пропуска светски събития и отбрани питиета!

Шеф Манчев опита актуалното източно изкушение – огнената напитка Маутай. Столичният ресторант SASA в хотел InterContinental се превърна в сцена на презентацияа за напитката на богоизбрани – Маутай.

шеф Манчев

Чаровният Шеф Манчев е любител на отбраните ястия и питиета, кефи им се на макс

Тя се презентира от топ таланта на майстро на сълблазнителни коктейли Александър Симеонов.„Гостите бяха зашеметени от екзотични коктейли. На събитието освен професионалисти в бранша присъстваха и много журналисти.

Водещият на кулинарното предаване „Кошмари в кухнята” и коментатор в кулинарното шоу „Черешката на тортата” Иван Манчев също бе сред ВИП-гостите. Топ кулинарят опита от трите вида високоалкохолна папитка байджо. Тя се разпространява в над сто страни в света, сега ве е идва и в България.

Маутай в Китай означава престиж и високо качество. Байджо се произвежда от сорго, която е вид житна напитка. Тя издържа на сухи и горещи региони, може да се отглежда и на бедни почви, като не съдържа глутен.

Алкохолът е 52-градусов и се е превърнал в назционален символ за Китай. Тя е и най-известната марка байджо в света.

Специалистите ожткриват над 1200 аромата в огнения еликсир. Kweichow Moutai е резултат от традиционно производство с вековни традиции, който преминава през 8 ферментации и 7 дестилации в продължение на една година.

Бленд от дестилати, с над 5 години отлежаване в ръчно произведени глинени съдове, придават на напитката плътен аромат с остатъчен послевкус на какаови зърна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар