Бомба: Запор за 22 бона срина Миро Каризмата!

Бомба: Запор за 22 бона срина Миро Каризмата!
5 (100%) 1 vote

Миро Каризмата яко я закъса с парите, запорът го съсипа!

Миро Каризмата скъса джоба. Певецът от култовия дует е закъсал финансово. Музикантът се появи на финала на шоуто за имитации „Като две капки вода”. Той обаче бе неузнаваем. С дълга брада, с очила и запуснат вид той не приличаше изобщо на някогашния секс символ от близкото минало.

Миро

Миро Каризмата яко скъса джоба си

Пръст в лошия му външен вид имали и финансовите неудачи. Частен съдебен изпълнител е запорирал дела му във фирмата „Дейвид енд лайт”, защото имал борч в размер на близо 22 000 лева, който набъбнал заради лихвите.

Борчът му е с давност от преди седем години, когато певецът си взел кола на лизинг от фирма „Лизинг финанс”. В един момент той престанал да плаща вноските и затова запорирали фирмения му дял.

Фирмата, в която Миро има дял е за продуцентска и импресарска дейност. Преди две години певецът вдигна сватба за чудо и приказ на гръцкия остров Корфу. Там той се ожени за дългогодишната си богата приятелка Ели, която върти собствен ресторант на Острова.

Миро от известния в миналото дует „Каризма” имаше и заведение, което също фалира. То се помещаваше на столичната улица „Витошка”, което затвори врати преди пет години. Само половин година преди това изпълнителят го отвори с фанфари и шумна реклама.

Дори в него даде поле за изява на част от отбора, който водеше като ментор в музикалното шоу „Гласът на България”. Кръчмата му носеше претенциозното заглавие „Бродуей”, но безславно фалира.

Миро си стъпи на краката преди година, след като изпя хита „Гълъбо”. За него той не плати и лев на авторката Вида Пиронкова. Тогава за известно време търсиха много често топ изпълнителя за участия, но скоро интереса към него замря. И с днешна дата той е без ангажименти и средства.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар