Васил Божков със звяр за 1,5 милиона: Издържа на атака с гранати! Преглеждания: 16555

Васил Божков втрещи с новата си играчка
1
5/5 - (1 vote)

Васил Божков този път надмина и самия себе си!

Най-богатият българин Васил Божков се обзаведе с нова луксозна играчка. Супер тузарската му придобивка събра завистливите погледи на минувачите по софийските улици.

Васил Божков
Васил Божков втрещи с новата си играчка

Хазартният бос се е изръсил с 1,5 милиона лева за уникален автомобил. Той е модел„ Мерцедес Майбах”, произведен по индивидуална поръчка в Канада.

Тузарската кола е пристигнала в България в средата на месец май. За нея Васил Божков е чакал повече от три месеца. Возилото е дълго над пет метра и е обзаведено с всевъзможни екстри.

Бронираният автомобил на боса на „НОВЕ холдинг” е най-защитеният цивилен автомобил в света. Той може да предпази тези, които са вътре, от куршуми със стоманена сърцевина. Освен това возилото устоява и е невредимо дари при обстрелване с гранати.

Салонът на поръчковата кола може да издържи шест часа и на химическа атака. Лимузината на Васил Божков има автоматизирана преграда, която разделя купето на водача и на тези, които седят на задните седалки.

Майбахът на хазартния бос притежава още глезотии – телевизори, мини бар, сейф, масажираща и мултимедийна система са само една част от тях.

Бронираното чудо е снабдено и с гуми, които издържат на стрелба с автомат „Калашник”. Сачо че трябва да се сменят всяка година. Цената на гумите е 60 000 лева, като всяка една от тях струва 15 бона.

Производствената цена на „Мерцедес Майбах” на олигарха е 700 000 евро. Васил Божков е броил допълнителни 50 000 евро за абсолютно всички екстри.

Известно е, че Божков сам шофира лимузината си. Но сигурността му гарантират най-малко четирима бодигарда, които го ескортират с два джипа. Говори се, че гардовете никога не се возят в една кола с боса си, за да не подслушват разговорите, които води той по телефона.

За важните си делови разговори бизнесмена използвал сателитен телефон, което имал устройство да криптира връзката му.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. хихи казва

    кви гранати кви пет лева пиива едно вино и тва е

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.