Мистерия: Пазят в тайна причината за смъртта на бащата на Джино!

Гласувайте за статията

Не е ясно кое погуби бащата на Джино Бианкалана!

Джино Бианкалана загуби баща си. Таткото на любимата звезда на България си отиде от този свят, преди да навърши 60 години. Покрусеното семейство мълчи за истинската причина за неговата внезапна смърт.

Джино

Джино и семейството му пазят в тайна причината за загубата си

Неочакваната смърт погуби бащата на Джино в Америка. Няколко часа след погребението му в Централните софийски гробища самият Джино Бианкалана написа тъжната новина в социалните мрежи.

Бащата на Джино – Георги Ташев е бивш състезател по мотокрос и истинска звезда през 80-те години на миналия век. Никой, дори неговите бивши съотборници нямат представа за истинската причина за внезапната смърт на Ташев.

Още на 23 май бившият колега на Ташев в спорта – Александър Стефанов съобщава тъжната вест във Фейсбук.

„Жоро Ташев е починал. Който е карал крос през 80-те години, го познава. Вечна му памет (…) Да почетем един добър кросаджия.”

Цяла седмица е необходима на семейството на Джино Бианкала да уреди всички подробности около транспортирането на тленните останки на Георги Ташев в България. Последното му желание било тук да бъде последния му дом.

Джино Бианкалана също се скри от социалните мрежи, където присъстваше непрекъснато. Ето какъв трогателен пост написа той за загубата на баща си.

„Не мога да повярвам, че се случи най-лошото в моя живот. Загубих най-добрия ми приятел, моя пример за мъж и татко. Сърцето ме боли. Никога няма да забравя татко и ще продължа да съм това, което съм, и възпитанието което си ми дал.

Аз съм 10% това, което беше ти. Цял живот ще се старая да ходя по твоите стъпки и ще дам всичко от себе си да се гордееш с мен. ОБИЧАМ ТЕ, ТАТЕ, ти си моят герой”, написа Джино в профилите си във Фейсбук и Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар