Дария Симеонова и Димо Алексиев аут от „Откраднат живот“ (Ето причината)

Гласувайте за статията

Дария Симеонова напуска „Откраднат живот“

Дария Симеонова и Димо Алексиев напускат окончателно медицинския сериал „Откраднат живот“. Това стана ясно вчера след излъчването на последните два епизода от петия сезон на сериала, пише „България днес“.

Вчера Дария написа в социалната мрежа дълъг пост, в които благодари на своите колеги за всичко. Актрисата благодари за смеха, за партньорството, за доверието, за подкрепата, за разбирането, за приятелството, за вниманието. Дария напуска сериала, а причината за това е хубава. Актрисата очаква първата си рожба. Това съобщи тя по време на финала на сезона на успешния медицински сериал „Откраднат живот”. Събитието се състоя на 28-ми май в Дома на киното в София. „Имам една важна житейска задача за известно време”, съобщава Дария. От думите на актрисата става ясно, че тя очаква появата на първото си дете.

Новината бе потвърдена и от екранния съпруг на Дария Симеонова – Димо Алексиев. „Героят ми заминава за докторска мисия в чужбина, а междувременно и Дария Симеонова е бременна, моята партньорка в сериала, но колежка извън него. А тя ще си има бебе от годеника си“, сподели Димо Алексиев.

„Всички много се радваме за Дария Симеонова, която е бременна. съвсем скоро тя се сгоди в реалния живот за Антон и двамата са много хубава двойка“, каза Ернестина Шинова за по-младата си колежка. „Очаквайте и още много бебета, бейбибум ще настане при нас“, каза Марта Вачкова, имайки предвид другата по-млада колежка в екипа – Ралица Паскалева.

Дария Симеонова и Димо Алексиев напускат "Откраднат живот" сн. Фейсбук

Дария Симеонова и Димо Алексиев напускат „Откраднат живот“ сн. Фейсбук

Актьорите от „Откраднат живот“ говориха и се забавляваха със своите фенове и почитатели след излъчването на последните два епизода на сериала. Те прекараха повече от два часа в шеги и правенето на снимки със зрителите в залата. На финала на сериала бяха поканени хора с увреждания, както и бебето, което беше разменено в първия епизод на „Откраднат живот“, което вече е на две годинки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар