Васил Найденов с рекорден хонорар за „ВИП Брадър“ (Колко ще се изръсят от продукцията?) Преглеждания: 5474

Васил Найденов с 250 000 лева хонорар за "ВИП Брадър" сн. ХотАрена
0
Оценете този post

Васил Найденова влиза във „ВИП Брадър“

Васил Найденов влиза във „ВИП Брадър“. Поп легендата е един от първите поканени да участват в риалити формата. Изпълнителят вече имал няколко срещи с продуцентите на предаването и се очаква той скоро да подпише своя договор, пише ХотАрена.

Спряганият хонорар, който ще бъде изплатен на Васил Найденов за участието му във „ВИП Брадър“, е 250 000 лева. Той ще получи един от най-високите хонорари, които предаването е давало на родна знаменитост. „Дайте ми половин милион или изобщо не ми губете времето“, заявил поп певецът в началото на договорките. По-късно осъзнал, че може да участва и за по-малко пари. В момента се уточняват подробностите около участието на Найденов в следващия сезон на предаването, писа „Уикенд“. Очаква се до дни певецът да сложи подписа си под договора.

От няколко години продуцентите се опитват да убедят Васил Найденов да вземе участие в риалитито. Той обаче се притеснявал, че това може да навреди на имиджа му на звезда. Певецът не искал да излага на показ пред цяла България ежедневието си. Със задачата да убедят поп легендата да живее поне месец пред погледа на почитателите си се заела голяма част от екипа на „ВИП Брадър“.

Една от причините Васил Найденов да предприеме сериозната крачка за влизане във ВИП Къщата е мащабният ремонт, който тече в жилището на певеца. Найденов купил още два апартамента на етажа, на който живее и предприел огромен ремонт. За да избегне цялата суматоха и шума от ремонта, той решил да влезе във „ВИП Брадър“.

Като звезда Васил Найденов имал и своите изисквания, които никак не са малко. Да има собствена стая и баня, както и отделна доставка на храна, да не бъде показван гол, както и да не се коментират негови интимни връзки, освен ако сам не ги коментира, са само част от изискванията на певеца.

Васил Найденов с 250 000 лева хонорар за "ВИП Брадър" сн. ХотАрена
Васил Найденов с 250 000 лева хонорар за „ВИП Брадър“ сн. ХотАрена

Новият сезон на „ВИП Брадър“ стартира на 16-ти септември.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.