Николай Бареков скочи на Каракачанов: Взех го безработен от улицата! (още подробности)

Гласувайте за статията

Николай Бареков не крие неприязънта си към Красимир Каракачанов!

Николай Бареков скочи срещу Красимир Каракачанов в мрежата. Думите му втрещиха мнозина, защото той не спести нищо. И директно заяви, че лично е взел патриота от улицата, за да го върне в политиката. Ето и точният цитат от Бареков:

Бареков

Николай Бареков подобаващо оплю Красимир Каракачанов

„Хитрецът Каракачанов. Мен предаде на кучетата, а го взех безработен от улицата и го върнах в политиката. После обеща 300 лева на пенсионерите и окаяните му се вързаха.

Сега му дават за благодарност, че предаде и мен и пенсионерите, да харчи 3 000 000 000 (МИЛИАРДА) за пушки и самолети. А пенсионерите ще хапнат по един кренвирш “домусчийка” с 2% месо в него.

Забравени напълно. Според социолозите това е най-харесваният министър на Борисов. Ами заслужаваме си го. Не мислите ли?“, изригна в мрежата преди часове Николай Бареков. И илюстрира думите си с подобаваща снимка на Каракачанов.

Разбира се, поддръжниците му не закъсняха. Потребители в мрежата моментално започнаха да лайкват, споделят и кометират поста му. А думите им със сигурност не биха се понравили на патриота.

„Който го е върнал в политиката той ще си го извади , така че влизай им остро с бутоните“.

„Социолозите са платени маши на властта, но жалкото е, че келеши като тоя ни управляват и харчат парите на народа…. а народът мълчи… значи си ги заслужава тия измамници и продажници…“.

„Истина е,че беше политически труп, а сега министър-тъпак“.

„Кви 300 лв, минимум трябва да са 1200 лв с тия цени тук е по-скъпо от Америка“.

„Обещаха за да гласуват наивниците за тях,,апосле се подиграват,ксто им подхвърлят дребни грошове и се оправдават че няма възможност ,а депутатските заплати са безбожни“, тези и още редица други коментари заваляха в подкрепа на думите му.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар