Голямата щерка на Кака Лара я разплака на рождения ден на сестричката си! (виж тук)

Голямата щерка на Кака Лара я разплака на рождения ден на сестричката си! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Щерката на Кака Лара – Бернарда Береану с трогателен пост към своята сестричка!

Кака Лара е щастлива жена. Може да бъде горда с дъщерите, които роди и възпита. Най-прясното доказателство за това е първородната й щерка Бернарда, която е плод на любовта й с Владо Береану.

Кака Лара

Дъщерите на Кака Лара се обожават, въпреки че са от различни бащи

Въпреки че са деца на различни бащи, Бернарда и малката Вая се обичат повече от всичко. Нещо, което не се случва толкова често, еле пък в наши дни. С този пост за рождения ден на малката, не Кака Лара, а Бернарда просълзи мрежата. И трогна до сълзи родителката си, виж тук:

„Преди 7 години, в 11:11 часа на бял свят кацна една много красива, смачкана стафида, най-прекрасното същество на този свят. Най-хубавото нещо в живота ми, най-обичаното, смислено, чисто, добро, смешно момиче. Моето момиче, ВАЯ!

Не мога да повярвам, че са минали 7 години, че аз завърших училище, а сега тя ще тръгва на училище, че идва да спи в моята къща, че не сме в една детска стая.

Моята стафида се превръща в красиво, голямо момиче, което ме усмихва, разплаква, командори, дарява с най-чистата и истинска любов!

Нямам думи, с които да опиша какво е Вая за мен, да изкажа колко гузно се чувствам, че понякога забравям, че тя все пак е дете и очаквам от нея да разсъждава, като възрастна (самата истина е, че Вая е много по-възрастна и адекватна от мен).

Че си изпускам нервите, че не се смея на всяка нейна шега и че не й обръщам вниманието, което заслужава. Благодаря че съществуваш, любимо мое момиче!

Единственото, което искам за моето бебе е да е здрава, щастлива и свободна! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЙОРЧО!“, трогна в мрежата голямата дъщеря на Кака Лара.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар