Ким Кардашиян влезе в Белия дом (И отиде на крака при Тръмп)

Гласувайте за статията

Ким Кардашиян влезе в Белия дом и отиде на крака при Тръмп

Амбициите на Ким Кардашиян и Кание Уест за Белия дом не са тайна за никого. Двойката има голямо желание да се превърнат в следващите стопани на президентската резиденция. Заявка, че плановете им са напълно сериозни, преди ден даде и самата Ким. Риалити звездата от известно време е спряла с изцепките, а вместо това е решила да използва славата си за благотворителност.

Тя се срещна с Доналд Тръмп в Белия дом във връзка с осъдена жена, която излежава доживотна присъда. Ким обаче успя да издейства помилване за грабителката, която вече е прекарала 20 години от живота си зад решетките.

Кардашиян, освен това прекара вечерта в семейния дом на Иванка и Джаред. Малко известен факт е, че те се познават при това доста отблизо.

Макар Ким и Кание да подкрепяха Хилари Клинтън за Белия дом, двойката не пропусна възможност да демонстрира топли отношения и с настоящия президент на страната. А доколко са големи амбициите на Ким Кардашиян да стане първа дама, се видя от снимките й с американския президент.

Миналата година тя заяви, че с Кание обмислят сериозно да се кандидатират за следващите избори. „Ще ми отнеме сигурно пет години да ремонтирам резиденцията, така че Кание ще трябва да се погрижи да ми осигури поне още един мандат, за да мога и да поживея в нея“, разсмя се тогава тя.

За разлика от Бионсе и Джей Зи, които бяха канени редовно при семейство Обама, семейство Уест не може да се похвали с такива връзки. Този път обаче Кардашиян успя да си вдигне имиджа, за да повиши интереса към себе си.

Ким Кардашиян на крака при Тръмп сн. Туитър

Ким Кардашиян на крака при Тръмп сн. Туитър

В последно време тя и съпругът й станаха доста скучни на обществото. А след раждането на третото им дете — Чикаго, риалити звездата предпочита да си седи у дома, вместо да се занимава с поддържане на скандалния си имидж.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар