Новодомци: Даниел Петканов и Алекс Богданска си купиха къща в баровски квартал!

Новодомци: Даниел Петканов и Алекс Богданска си купиха къща в баровски квартал!
5 (100%) 1 vote

Даниел Петканов и Алекс Богданска си купиха къща за 100 бона!

Даниел Петканов и съпругата му Алекс Богданска пръснаха сто бона. Само че тлъстата сума младото семейство е инвестирало в нов дом, а не са профукали. Те са си купили къщичка в затворен жилищен комплекс „Сентрал парк 3 Ризорт“.

Даниел Петканов

Даниел Петканов и Алекс Богданска вече са новодомци

Имотът разполага с охрана, търговски и медицински център. Комплексът се намира в близост до студиото, в което работи Даниел Петканов. Той е ситуиран на петстотин метра от автомагистрала „Тракия”, както и на минути разстояние до „Цариградско шосе”..

Имотът на семейство Петканови е разположени на четири километра от Звездната къща в Нови хан.

Най-вероятно Лудия репортер и манекенката ще използват къщичката си като вила. Защото до там не пътува градски автобус. До къщичката и комплексът се стига единствено с кола. Освен това то е идеално место за тренировки, тъй като наоколо има красива гора.

Защото много пъти Дани и Алекс Петканови са споделяли, че обичат да тренират навън, а не в затворени пространства.

Звездното семейство купува за втори път дом. В края на миналата година те си закупиха луксозна къща в комплекс, известен като пернишкия Бевърли Хилс” – „Делта хил”.

По време на участието си във ВИП Брадър в края на октомври 2017 година Алекс и Дани се венчаха в шоуто. След серия перипетии във връзката си двамата помолиха Големия брат да узакони връзката им и той изпълни молбата им.

Двамата се врекоха във вярност, въпреки първоначалното неодобрение на родителите си. Сега младото семейство е по-щастливо от всякога и двамата са много влюбени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар