Бомба: Калин Врачански и Мариана Векилска отново са заедно!

Бомба: Калин Врачански и Мариана Векилска отново са заедно!
3 (60%) 1 vote

Калин Врачански отново се хвана с бившата си любов Мариана Векилска!

Калин Врачански отново се върна при старото си гадже. Преди дни актьорът бе забелязан да се натиска с него в градинката зад Народния театър. И това се оказа не друга, а самата Мариана Векилска.

Калин Врачански

Калин Врачански и Мариана Векилска отново са заедно

С телевизионната водеща имали връзка преди четири години. Минаващи наблизо са ги забелязали да се държат за ръце и да се прегръщат страстно.

„Мариана беше в доста къса черна рокля над коляното, а Калин с широки дънки, бежова тениска и дежурния каскет, килнат настрани“, разказват очевидци.

Калин Врачански имаше кратки и мимолетни флиртове с различни фенки. Но сега вече е готов за романтична връзка. А и водещата отскоро е свободна, защото се раздели със съпруга си Симеон Колев.

Водещата на Би Ти Ви преживя истински кошмар с мъжа си Симеон Колев. Двамата бяха семейство дълги години, но повече на хартия. По време на брака им журналистът се скъсваше да й изневерява.

Той кръшкаше не само с колежки, но и със сервитьорки и други горещи мадами. За флиртовете му се носеха легенди, но Мариана Векилска търпеше неверника и се надяваше в един момент той да се поправи.

След куп скандали и надежда, че той най-после ще се оправи, новинарката каза „край” и поиска развод от кръшкача.

Затова от известно време водещата е свободна жена. Любовната история на актьора и журналистката не е от сега.

Още през 2014 година те били изловени от папараци да се натискат в столичен бар. Тогава двамата заявиха, че това било само приятелско натискане.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар