Гери Малкоданска не е бременна: Виж и истината за фалита на гаджето й!

Гери Малкоданска не е бременна: Виж и истината за фалита на гаджето й!
3.75 (75%) 4 votes

Гери Малкоданска не е бременна, а гаджето й е пред фалит!

Гаджето на Гери Малкоданска е пред фалит. Това разкриха светски клюкари. Интерниорният дизайнер Алекс Ковачев изживявал изключително труден период.

Гери Малкоданска

Гери Малкоданска не чака бебе, а на всимко отгоре и приятелят й е пред фалит

Според светските клюкари милионите и богатстнвото на интериорнияа дизайнер били просто балон под налягане. С това фукане Алекс си правел пиар и се издигал в очите на богаташите.

В офиса на фирлмата останали едва десетина служители. Интерниорният дизайнер дължал тлъсти суми и на подизпълнители и затънал здраво. Това се отразило и на икзотичните воаяжи на синоптичката Гери Малкоданска и на нейното гадже.

Колуеги на интериорниат дизайнер разкриват, че бизнесът му вървял, докато все още бил с бившата си съпруга Татя семейство. Двамата имат и 14-годишна дъщеря. Тя много му помагала в проектите и пробила сред елита, като името му станало известно и популорно сред ВИП-овете.

Сега обаче нещата се сгромолясали. Дали заради непрекъснатите ваканции или пък защото занемарил бизнеса, но нещата тръгнали с главата надолу. Друга причина може да е кризата, която неминуемо е ударила и неговия бизнес.

Близки до бизнесмена са категорични, че в момента Алекс Ковачев е в труден период. Заради което не мисли за ново сеемйство, нито за деца.

Двамата със синоптичката Гери Малкоданска остават все повече в столицата, защото парите не стигат за романтични ваканции.

Определено за богаташа нито муе до сватби, нито до деца. А новината, че гаджето му чакат бебе е фалшива.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар