Ирина Шейк и Брадли Купър на разходка в Ню Йорк (Нови папарашки снимки)

Гласувайте за статията

Ирина Шейк и Брадли Купър греят от щастие на разходка с малката си дъщеричка

Ирина Шейк и Брадли Купър отново попаднаха пред обективите на папараците. Фотографите, които дебнат за някоя сензация  ги спипаха по улиците на Ню Йорк. Докато двойката разхожда едногодишната си дъщеричка.

Снимки: Sahara / MEGA/EAST NEWS

Този път бебешката количка бе поверена на таткото. Актьорът вече е свикнал да управлява возилото. В което малкото им съкровище се радва на околните и любопитно оглежда непознатия свят.

Снимки: Sahara / MEGA/EAST NEWS

Двамата родители са избрали дрехи в един и същи спортен и удобен стил: широки тениски, панталони и слънчеви очила. 53-годишният холивудски актьор е заложил на по-неутралните нюанси. Докато половинката му Ирина е предпочела по-ярки цветове. А на тениската й можем да забележим весела апликация на Мики Маус.

В последно време уличните фотографи все по-често попадат на известната двойка. Явно таткото е в почивка от снимки и отделя повече време за семейството си и любимите си жени.

Говори се, че влюбените Ирина и Брадли вече са минали пред олтара. Но все още никой от двамата официално не е потвърдил, че имат законен брак. Но на пръста на супермоделът може да се види огромен пръстен със смарагд. Въпреки, че не коментират личните си отношения и слуховете, които витаят покрай тях те вече не се крият от папараците.  И често биват снимани с дъщеря си заедно, предават от spletnik.ru.

Малката Леа Де Сен Шейк Купър е едно истинско малко русо ангелче. Което както е видно от снимките е одрало кожата на татко си.

Вижте още снимки на известното холивудско семейство в нашата галерия!

Снимки:

Sahara / MEGA/EAST NEWS

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар