Никой не очакваше това от Мария Игнатова

Двамата с Димитър Рачков отново изненадаха всички
0

Двамата с Димитър Рачков отново изненадаха всички

Никой не очакваше от Мария Игнатова да направи точно това, но тя определено успя да изненада всички с действията си.

От близкото обкръжение на Мария Игнатова издават, че от известно време насам, тя отново се е нанесла в дома на Димитър Рачков.

Припомняме, че това се случва след по-малко от година, откакто се изнесе от там с пълни куфари. По всичко личи, че Димитър Рачков и Мария Игнатова са решени да дадат нов шанс на връзката си.

Мария Игнатова
Двамата с Димитър Рачков отново изненадаха всички

Запознати издават, че двамата са се събрали отново покрай рождения ден на втория син на Петко Димитров – Доменик. Припомняме, че Мария Игнатова и клубният бос имат общ наследник – Виктор. Той е най-големият от тримата сина на Петко Димитров.

След партито на Доменик, възрастните продължили тържеството в „Найт флайт“ в Студентски град. Именно там бе направена и първата обща снимка на Мария Игнатова и Димитър Рачков от доста време насам.

Между тях бе седнал режисьорът на „като две капки вода“ – Кирил Киров – Кико. Оказва се, че мястото на Кико не било избрано случайно. Той бил помолен лично от двамата актьори да седне помежду им, тъй като все още не искали да се разбира, че са възобновили отношенията си, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.