Това беше: Преслава обяви, че слиза от сцената!

Гласувайте за статията

Преслава се разделя с феновете си за неопределено време!

Преслава слиза от сцената. Хитовата изпълнителка се прощава с феновете и със сцената. Поп фолк дивата на „Пайнер” снощи разтърси чалготеката в Пловдив.

Преслава

Бременната Преслава слиза от сцената за неопределено време

Там тя пя на изпращането на абитуриенти. Заведението бе толкова натъпкано, че бременната изпълнителка едва се добра до сцената.

Гласовитката от Добрич се появи пред феновете си в доста стилен тоалет. Преслава се бе барнала в черен клин, който бе впит по тялото й и с туника без ръкави.

Дрехата бе в същия цвят като панталона й. Въпреки напредналата си бременност поп фолк дивата изглеждаше супер секси.

На сцената Преслава бе доста закачлива, подвижна и много весела. Изпя песните си със страст и с много плам, а почитателите й я дариха с много поздрави и адмирации.

Сцената определено ще й липсва през следващите месеци, в които гласовитката ще се отдаде на майчинството и на грижи по първото си бебе.

Припомняме, че Преслава ще роди от приятеля си Павел Лазаров след около два месеца. Двамата са заедно повече от две години и сега ще се стават родители.

Това е първото дете на певицата, която имаше серия неуспешни връзки преди да стане официална приятелка на бизнесмена от Северозапада.

След като забременя и стана ясно, че очаква дете, певицата се премести в апартамента на гаджето си в столицата.

Въпреки непрекъснатите клюки за раздели Преслава се чувства щастлива с бащата на първото си дете Павел Лазаров.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар