Валентин Кулагин се похвали: Станах идол на ученици от цяла гимназия! (още подробности)

Валентин Кулагин се похвали: Станах идол на ученици от цяла гимназия! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Валентин Кулагин не страда от излишна скромност!

Гримьорът Валентин Кулагин е на седмото небе от гордост и побърза да се похвали в мрежата. Оказа се, че ученици от езикова гимназия са го издигнали в култ и са сложили снимките му по всичките си монитори в клас.

Кулагин

Валентин Кулагин ще се пръсне от кеф, че се го превърнали едва ли не в кумир

Хасковлията не скри задоволството си и моментално съобщи новината на своите приятели и последователи в мрежата.

„Изненадите и любовта на хората не свършват! Ученици от езиковата гимназия „Акад. Людмил Стоянов“ в Благоевград, са инсталирали различни мои снимки от различните ми визии през годините, на всички учебни компютри!

Радвам се, че едно младо и будно поколение ще изгражда мостове към света, отворено към изкуството, модата и новите течения. Това ме обнадеждава, вдъхва ми доверие и ме кара да вярвам, че за българите има надежда!

Нашите деца са нашето бъдеще, нашата най-добрата версия! Пожелавам попътен вятър на възпитаниците на езиковата гимназия. Да си учат уроците и да вярват, че усилията, и постоянството ВИНАГИ носят успех!

Следвайте мечтите си, както направих аз! Винаги има смисъл! Дори тук и сега!“, написа в профила си в мрежата Валентин Кулагин.

Интересно е как ще се приеме поста му от хейтърите и особено от вечната му врагиня Нора Недкова. Която той обилно нахрани в мрежата преди дни.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар