Деси Тенекеджиева свидетел на домашно насилие в Лондон: Ето какво разкри актрисата! (още подробности)

Деси Тенекеджиева свидетел на домашно насилие в Лондон: Ето какво разкри актрисата! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Деси Тенекеджиева пусна специален пост от случката!

Актрисата Деси Тенекеджиева публикува прелюбопитен пост от Лондон. Тя е станала свидетел на домашно насилие. А това, което я е шашнало, е реакцията на тамошната полиция, сравнена с нашенската. Ето и разказа й:

Деси Тенекеджиева

Деси Тенекеджиева изумена от огромната разбика между нашенската и лондонската полиция

„Точно полунощ. Семеен скандал в сърцето на Лондон. Челси. Точно на улицата, под къщата, в която живея сега. За около 3 мин. дойдоха 5 полицейски коли.

Преброх 18 полицая, влязоха, изведоха мъжа… после вече отворих прозореца и видях, че след минута и линейка пристигна. Перфектна координация. Всичко се случи за 15 минути.. и приключи панаирът.

Мисля си, дали изобщо би дошъл и един полицай в родната ни страна, след знак за семеен скандал.. Да не говорим за 3 мин. Колко случаи на насилие и за съжаление на смърт има в България, след игнориране на такива сигнали.

И като си мислим за разликите, за хубавото и лошото, за Брекзит или против… ами просто хората си вършат перфектно работата.. Не знам дали ще доживеем.

Днес прочетох, че магистрала Хемус щяла да е готова през 2024 година… и се сетих как се строи откакто съм се родила… Ами… честито на всички ни!
И наздраве за родината!“, написа Деси Тенекеджиева в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар