Румен Луканов се развихри

Румен Луканов се развихри
5 (100%) 1 vote

Румен Луканов едва дочака развода със съпругата си

Румен Луканов се развихри след развода. Той едва дочака официалната раздяла със съпругата си, за да започне да живее по начина, по който винаги е искал.

Телевизионерът всяка вечер се прибира с различна жена у дома. Откакто се разведе, той не се спира. През деня Румен Луканов е във вино бара, който откри в столицата. А вечер обикаля баровете.

Бившият тв водещ, който се слави като ценител не само на хубавото вино, но и на женската красота, не пропуска възможността да пофлиртува с атрактивни млади дами.

Интересното в случая е, че свалките му всеки път се оказват успешни, въпреки че 54-годишният бизнесмен не може да се похвали с атрактивна визия. Но е факт, че дамите го харесват. Дори и тези, които са много по-млади от него.

Преди няколко дни Луканов е бил забелязан с атрактивна дама на възраст около 30 години. Двамата се запознали в пиано бар и напуснали заедно заведението, след което се отправили към жилището на телевизионера, пише Хот арена, позовавайки се на „Таблоид“.

Публична тайна е, че докато беше семеен Румен Луканов редовно слагаше рога на съпругата си. Но откакто е разведен, той буквално е като развързан и вече не се крие.

Именно честите му забежки са в основата на развода му. Последният грандиозен скандал между него и вече бившата му съпруга беше в началото на миналото лято. Тогава тя го заплаши, че ще го изгони от семейното жилище.

Разгневената госпожа Луканова дори взе джипа на съпруга си и отпраши към слънчева Гърция. Тв водещият преживя много тежко факта, че трябва да се придвижва в столицата с нейната колата вместо с мощния си джип, с който винаги приковава вниманието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар