Фики сменя професията? (Спира ли да пее изпълнителят?)

Гласувайте за статията

Фики обмисля да се снима в киното

Фики обмисля ново предложение. Поп фолк изпълнителят сериозно обмисля ново предложение, което е извън музикалната му кариера. Съвсем скоро той пусна и новото си парче посветено на абитуриентите. „Песента е купонджийска и се пее за така характерната еуфория при еуфория на абитуриентите, купоните, броенето до 12, както подсказва самото заглавие, и времето, в което мислиш, че си станал толкова голям/а, че светът е вече в краката ти“, казва Фики пред „България днес“.

„Макар да се пее за дискотеки и алкохол, за „размазване“, държа да кажа на младите хора, че абитуриентският бал е просто една вечер. И животът след това е различен. Порастваш, трябва да бъдеш отговорен, да се трудиш, за да постигаш резултати“, казва още Фики. Той съветва младите хора да се занимават със спорт и да не правят грешката да посягат към наркотиците. „Спортът те прави дисциплиниран, помага да бъдеш здрав и да изглеждаш добре“, казва той.

Фики си спомня и за неговия бал. „Той не беше толкова отдавна. Хубава тръпка е, невероятно изживяване. Бях облечен в червен костюм. Дама на бала… Всички ми бяха дами“, спомня си певецът.

В момента за Фики най-голямото вдъхновение е синът му. Той редовно му пее песни от различни жанрове. „Пея му абсолютно всичко и на различни езици. Гледам да го обогатявам още отсега, да развивам музикалната му фантазия. Още е много мъничък, но аз все пак си му „надувам главата“ всеки ден“, споделя Фики.

Поп фолк изпълнителят не крие, че има завист в тяхната гилдия, но според него, не само там. „Има завист не само в нашата гилдия, ами изобщо между хората. Всеки завижда на някого, който успява повече от него. За съжаление е така. Надявам се да има все по-добри хора“, казва той.

Кино

Фики сериозно се замисля и над ново предложение извън музикалната си кариера, което е получил скоро. След като много изпълнители се снимаха в различни филми, поп фолк изпълнителят също обмисля да го стори. „Имам вече такова предложение, обмислям го, времето ще покаже“, казва Фики.

Фики обмисля да се снима в киното сн. Инстаграм

Фики обмисля да се снима в киното сн. Инстаграм

Времето ще покаже ще видим ли поп фолк изпълнителя в киното и дали ще е добър актьор.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар