Маги Халваджиян поряза Димитър Рачков

0

Димитър Рачков е един от най-харесваните водещи в родния ни ефир

Димитър Рачков е един от най-обичаните водещи. Зрителите го харесват заради непринудеността му и неподправеното му поведение пред публика.

Комикът е категоричен, че не добре заучените сценарии, а импровизациите му са причината всички да го харесват. Той често си позволява да се шегува в ефир. Но понякога шегите му излизат солено.

Колегата му Ненчо Балабанов сподели пред Гала, че Рачков е искрен до болка. Такъв е и когато се шегува. Казва всичко, което мисли. Дори и след това да си плаща скъпо.

Гала издаде тайна от кухнята на Нова тв и заяви, че комикът е откровен, но понякога прекалява с откровеността и шегите си и това е причината заплатата му да бъде отрязана.

От разкритието на тв водещата стана ясно, че Маги Халваджиян е глобил Димитър Рачков заради шегите, които си позволява да прави в ефир.

Гала също не отстъпва на колегата си по гафове. Тя закъсня за ефира заради шопинг. Блондинката остави Стефан да води предаването сам, тъй изтървала самолета от Истанбул. До последния момент тя обикаляла магазините и се появила на летището 25 минути преди излитането на самолета.

Заради закъснението си Гала не била допусната на борда на самолета и се наложило да изчака следващия самолет до България.

Блондинката стана за резил и заради откровеността на любимия си Стефан, който заяви пред цяла България, че не желае да се ожени за нея.

Той й предложи брак в ефир. Но заяви, че сватбата им ще бъде само телевизионна и в живота няма да бъдат истински съпрузи. С изказването си Стефан попари копнежите на Гала, която от години чака да чуе заветното предложение от него.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.