Потрес: Мира Добрева се окепази от ботокс и напълня!

Потрес: Мира Добрева се окепази от ботокс и напълня!
5 (100%) 1 vote

Мира Добрева се наблъска с ботокс и качи килограми!

Мира Добрева не прилича на себе си. Водещата от БНТ се опитва по всевъзможни начини да стопира старостта. Миловидната някога новинарка се е обезобразила тотално.

Мира Добрева

Мира Добрева не иска да приеме, че е започнала да остарява

Репортери засекли телевизионерката преди да премине на макиаж в гримьорната на държавната медия. Гледката била наистина ужасяваща.

Физиономията на красавицата от Златоград била наистина тотално променена. Визията й била напълно подута, а огромните й скули скривали очите, от които се виждали само някакви цепки. Тунингованата й физиономия си личала най-много, ако водещата все пак се усмихвала.

Освен това водещата на „Денят отблизо” е качила най-малко десетина килограма на някогашната си фина снага. За да прикрие наедрялата си фигура тя движела само с широки дрехи и то предимно в тъмен цвят.

В последно време телевизионерката не се занимавала с нищо друго, освен да си слата още и още ботокс на физиономията си. Тя се ужасявала от старостта и не разбирала, че това е неизбежен и последващ процес.

Мира Добрева не спирала да променя лицеваата си пластика, продължавала да си уголемява джуките, да си опъва бръчките. Тя трескаво следяла всякакви новости на пластичната хирургия в тази насока. Освен това нон-стоп посещавала и салоните за красота.

Любимата на режисьора Жоро Торнев заглаждала кожата си с крем, гел и с подмладяващи инжекции.

В социалната мрежа Мира Добрева използвала умело фотошоп. В мрежата тя изглеждала като секс символ. Само че в действителност била като жена дори над възрастта си от 45 години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар